Jäsenhaku

Yhdistys Keski-Pohjanmaan Morgo Ry hakee jäseniä lisää niin Kokkoconin coniteasta kuin myös conitean ulkopuolelta. Sinun ei siis tarvitse kuulua kyseiseen coniteaan voidaksesi olla yhdistyksen jäsen!

Jäsenmaksun suuruus ja eräpäivä ovat määritelty yhdistyksen säännöissä pykälässä 6.

Liittyäksesi yhdistyksen jäseneksi sinun tulee täyttää jäsenhakulomake ja lähettää se sähköpostilla osoitteeseen jaseninfo.kpmorgo@gmail.com. Jäsenhakulomake ja siihen tarvittavat täyttöohjeet löytyvät sivun lopusta.

Ilmoitamme hakijoille vastaanotetusta hakemuksesta, joka tullaan käsittelemään mahdollisimman pian seuraavassa kokouksessa. Jäsenvastaava pitää hakijat ajan tasalla kokouksen ajankohdsta. Vasta kun yhdistys on käsitellyt hakemuksen ja näyttänyt sille vihreää valoa, lähetetään hakijoille lasku jäsenmaksusta. Suosimme maksua tilille, mutta pystymme myös vastaanottamaan jäsenmaksun käteisenä; ilmoita jäsenvastaavalle, millä tavalla maksat jäsenmaksusi.

Keski-Pohjanmaan Morgo ry:n jäsenrekisterin tarkoituksena on kerätä yhdistyksen toimintaan tarvittavia tietoja. Yhdistyksen jäsenrekisteriselosteessa kerrotaan tarkemmin, mitä jäsenten tietoja tallennetaan ja mihin tarkoituksiin.

Jäsenhakulomakkeet ja -ohjeet:

Ohjeet jäsenhakulomakkeen lähettämiseen ja jäsenhakulomakkeen käsittelyprosessi

Jäsenhakulomake (.doxc, suositellaan sähköisesti täyttäville hakijoille)

Jäsenhakulomake (.pdf)

Esimerkki ja ohje: täytetty jäsenhakulomake

Muita tiedostoja:

Keski-Pohjanmaan Morgo Ry:n säännöt

Keski-Pohjanmaan Morgo Ry:n jäsenrekisteriseloste

Yhdistyksen perustiedot

• Täältä löytyvät mm. yhdistyksen jäsenien ja yhteyshenkilöiden yhteystiedot