Taustajoukot

Vaikka sitä ei tavanomainen conikävijä huomaisikaan, Kokkoconia työstetään ympärivuotisesti ja vapaaehtoisesti käytännössä noin parinkymmenen henkilön coniteavoimalla, sekä taustalla lymyilevän yhdistyksen kautta, jossa kourallinen päteviä yksityishenkilöitä pitävät salaperäisillä asiakirjoillaan asiat ruodussa.

Conitealaiset neuvovat mieluusti sinua oman vastuualueensa rajoissa. Jokaisen Kokkconin jälkeen he ottavat palautetta ja kritiikkiä tehdystä työstä palautelomakkeen kautta, jotta voivat tehdä seuraavasta Kokkoconista entistä paremmat! Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan tekemään seuraavaa Kokkoconia kanssamme, heitä sähköposti pääjärjestäjän suuntaan – hän varmasti ottaa kopin!

Keski-Pohjanmaan Morgo Ry on kuin tavanomainen conitea, jota on isketty lakikirjalla päähän. Jos tämä kuvaus ei kuitenkaan pelästytä sinua kuoliaaksi ja sinua kiinnostaa nähdä yhdistyksen toimintaa omin silmin, kannattaa ehdottomasti harkita Keski-Pohjanmaan Morgo Ry:n jäsenyyttä. Tästä lisää Yhdistys-kohdassa!