Taidekuja

Taidekujalle ilmoittautuminen on suljettu.

Tässä esiintyvät upeat taiteilijamme!

elontaival
Heippa! Olen pian valmistuva kuvataiteen opiskelija Torniosta, ja erikoistun realistisiin muotokuviin. Töitäni voi käydä kurkkailemassa sivullani elontaival.com tai sosiaalisessa mediassa josta minut löytää myös nickillä elontaival 🙂

Jonna Rantanen

Moi! Olen pietarsaarelainen digitaalinen taiteilija ja kuvittaja.
Tulen kokkoconiin myymään printtejä ja tekemään tilaustöitä. Aiheinani ovat pelit, värit ja komeat miehet.
Instagramissa minut löytää nimellä Cheesecakeclouds.

Seclot, Emiliyaaaas

Minun pöydältäni löytyy tavaraa moneen makuun. On printtejä, tarroja, kortteja, kirjanmerkkejä ja muuta mukavaa. Teen myös lyijykynätöitä tilauksta paikan päällä.
Tulkaa katselemaan ja kokeilemaan pöydältäni löytyviä choker-koruja! Löytyy vaaleanpunaisia söpiksiä ja hiukan mystisempiä, tummansävyisiä koruja. -Emiliyaaaas

Kridu
Ciao~ Olen Kokkolalainen nuori taiteilia Kridu/Keymii. Pidän fantasiasta ja pokemonia on tullut pelattua ja piirrettyä, olen myös turri. Pöydältäni tulet löytämään erilaisia ja huolella tehtyjä turri häntiä ja peli aiheista arttia~ Uskallaudu toki vilkaisemaan~

SaQe-Art

Tulen myymään kolmiuloitteisesti toteutettuja muotokuvia, koruja, unensieppaajia, postikortteja, magneetteja, avainmenperiä sekä tarroja!

Kristmarian

Kissoja, kukkia ja kalloja, sekä ripaus kristalleja. Myyn erilaisia eläinaiheisia printtejä sekä fan arttia esimerkiksi Pokemonista!

Kisuette

Myyn monipuolisesti niin printtejä kuin koruja ja koristeitakin creepy cute -teemalla. Minulta löytyy jonkin verran myös fanarttia.

Pyrograafikko & Kvartsi Cosplay
Pyrograafikko polttokaivertaa puulle sisustus- ja käyttöesineitä fandomien hengessä. Tuotteita löytyy muun muassa Harry Potterista, Skyrimista sekä Lotrista.

Kvartsi Cosplay valmistaa käsintehtyjä ja yksityiskohtaisia taikasauvoja Harry Potter -sarjan tyyliin sekä ylläpitää cosplayteemaista blogia.

Littlehaurukka
Olen nuori taiteilija Helsingistä, joka on tämän vuoden Kokkoconin graafikko (!). Töissäni näkyy kovasti värikästä maailmaa, tunteita ja eleitä. Fanartin sekä erilaisten töitten lisäksi on tarroja ja vihkoja myynnissä! <3

Ririo

Tervetuloa tutustumaan piirtämääni fanarttiin, originaaleihin, tarroihin ja postikortteihin! Valikoimassani on animesta kuin peleistäkin fanarttia, mutta myös TV-sarjat ovat löytäneet tiensä piirrustuksiini. Ja jos et löydä mieleistäsi myös tilaustyöt ovat mahdollisia!

MonniMies

 
Lisäksi myymään tulevat Meeri Hämäläinen ja Niko Virtanen.