Café Bitstream – Meido-kahvila

Café Bitstream

Kahvila ei ole aivan perinteinen kuppila, vaan työskentely poikkeaa tavallisesta. Tarjoilijoina toimivat meidot ja butlerit, jotka tarjoilun lisäksi jäävät pöytään keskustelemaan ja viihdyttämään ihania coni-asiakkaitamme. Asiakas on kahvilassa meidän tärkein henkilömme ja tehtävämme on tehdä ikimuistoinen hetki kahvilassa!

Kahvilassa esiintyy kahvilan yksi butlereista, Kiss. Hän esittää muutamia varmasti monellekin tuttuja sävelmiä joita voi nautiskella kahvikupin äärellä. Esiintymisajat ovat seuraavat :

Lauantaina klo 11 , 13 ja 15 ja Sunnuntaina klo 11 ja 14. Esiintymisiin ei ole ennakkoilmoittautumista tai sisäänpääsymaksua, mutta tulethan ajoissa varmistaaksesi pöytäpaikan.

Kahvila on auki klo lauantaina klo 10 – 17 ja sunnuntaina klo 10 – 15. Huomioithan kuitenkin että otamme viimesen asiakkaan sisään n. Puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Tulethan siis ajoissa !

Ohjeita mahtavan kahvila kokemuksen takaamiseksi:


Kun saavut / saavutte kahvilalle, jääkää jonoon odottamaan rauhassa vuoroanne. Mikäli jonoa ei ole, tutustukaa meidojen ja butlerien profiileihin. Voitte valita tarjoilijan paikalla olevista tarjoilijoista tai ottaa ensimmäisen tarjoilijan, joka on sinä hetkenä vapaana. Mikäli teitä kiinnostaa tietty tarjoilija, tarkistakaa huolella hänen paikalla olo aikansa, joka löytyy profiileista. Myös voitte kysyä tarvittaessa ohjeita tarjoilijoilta. Kun valinta on tehty, tarjoilija ohjaa teidät pöytiin ja pääset tilaamaan !

Huomioittehan että maksu tapahtuu ainoastaan käteismaksulla. Maksaminen tapahtuu luonnollisesti kahvittelun jälkeen, mutta maksaa voi myös jo tilatessa. Jos teillä on kysyttävää ruuasta/juomasta, tarjoilija neuvoo teitä. Kun saatte tilauksen, tarjoilija voi jäädä pöytään seuraksi. Voitte keskustella, pelata pelejä tai vaikka kokeilla pocky koristelu konetta yhdessä. Tarjoilijan seuraa ei tarvitse ottaa vastaan ja voitte jäädä kahvittelemaan rauhassa. Joillakin tarjoilijoilla voi olla samaan aikaan useampi pöytä, mutta ei hän hylkää teitä vaan huolehtii tarjoilun kokonaan loppuun. Tarjoilija  saattaa teidät ovelle, joten odotathan tarjoilijaa ja maksua rauhassa. Vaikka olisitte maksaneet etukäteen

Kahvilassa kuvaaminen on kielletty ilman lupaa ( pöydän ääressä pyytäkää lupaa tarjoilijalta ). Kahvila pitää oikeutensa poistaa henkilö / pyytää valokuvia poistettavaksi mikäli valokuvausta tapahtuu. Kahvilalla saatetaan kuvata, mutta ainoastaan erikoisluvan saaneet.  Paras ja luvallinen hetki ikuistaa kahvila hetki on ottaa ovella ennen lähtöä yhteiskuvaa, jonka voitte tarjoilijan luvalla ottaa yhdessä. Tarjoilijoihin ei saa koskea ja häiriköivät asiakkaat poistetaan kahvilasta.

Maido-kahvilan kanssa yhteistyötä tekee Manga Cafe