Cosplay -kilpailu

Cosplay-kilpailu on jaettu tänä vuonna kahteen kategoriaan: yksilö- sekä ryhmäkilpailuun. Yksilökilpailuun osallistutaan nimensä mukaan yksin. Ryhmäkilpailuun osallistutaan 2-8 hengen ryhmissä. Lyhyt esitys lavalla ei ole pakollista, mutta kisaajien kannattaa saapua lavalle hahmouskollisesti. Kisaajilla on myös mahdollisuus valita oma lavalletulomusiikkinsa.
Hahmo, jolla kilpailuun osallistutaan voi olla hyvin pitkälti mistä tahansa – elokuvasta, sarjasta, sarjakuvasta, pelistä… Lähdemateriaali on vapaa! Hahmoista pitää kuitenkin olla virallisia, julkaistuja kuvia – eli ikävä kyllä emme ota kilpailuun mukaan itse luotuja designeja hahmoista tai omia (fani)hahmoja – ja ryhmäkilpailussa hahmojen täytyy olla samasta sarjasta, eivätkä saa esittää samaa hahmoa muuten kuin juonelle olellisesta syystä.
Kisapukujen tulee myös olla suurimmaksi osaksi itse tehty, eikä puvuilla ole saanut sijoittua muissa yksilö- tai ryhmäkilpailussa. Sen sijaan sijoitus aiemmin yksilökisassa ei ole este ryhmäkilpailuun osallistumiselle.

Cosplay-kilpailuun osallistuminen on päättynyt! Voit ilmoittaa itsesi mukaan vielä tapahtuman aikana infossa.

Pyydämme, että ilmoittaisitte mahdollisimman nopeasti, jos ette pääse jonkin takia osallistumaan ohjelmanumeroon.
Cosplay-kilpailun ja -deitin järjestäjällä on oikeus muuttaa kisaajan kategoriaa, mistä informoidaan kisaajia mitä pikimmiten.

Kysymykset cosplay-ohjelmanumeroihin liittyen saa lähettää osoitteeseen kokkocosplay(at)gmail.com.