Ohjeet meido-kahvilassa asioimiseen

~OHJEET MAHTAVAN KAHVILAKOKEMUKSEN TAKAAMISEKSI!~

Saavuitpa sitten yksin tai kavereidesi kanssa kokemaan meido-kahvilakokemuksen, muista seuraavat ohjeet! Näin helpotat kahvilan työntekijöiden työtä ja mahtavan kahvilakokemuksen syntymistä!

 


Jää jonoon odottamaan rauhassa vuoroasi.

Jonotuspaikan tunnistaa lattialla kulkevasta viivasta ja seinillä olevista nuolista kahvilan lähettyvillä. Mikäli jonoa ei ole, tutustu meidojen ja butlerien profiileihin. Voit joko a) valita tietyn tarjoilijan paikalla olevista tarjoilijoista tai b) ottaa ensimmäisen tarjoilijan, joka on sillä hetkellä vapaana. Mikäli sinua kiinnostaa tietty tarjoilija, tarkistakaa huolella hänen paikallaoloaikansa, joka löytyy profiileista. Myös voit kysyä tarvittaessa ohjeita tarjoilijoilta.

 

Kun tarjoilijavalinta on tehty, valitsemasi tarjoilija ohjaa sinut kahvilaan pöydän äärelle – olet valmis tilaamaan kahvilan syötäviä ja juotavia!

Huomioithan, että maksu tapahtuu ainoastaan käteismaksulla. Maksaminen tapahtuu luonnollisesti kahvittelun jälkeen, mutta voit maksaa myös jo tilausvaiheessa. Jos sinulta löytyy kysyttävää kahvilan tarjonnasta ja mahdollisista erikoisruokavaliovaihtoehdoista, tarjoilijasi vastaa sinun kysymyksiisi mielellään.

 

Kun tarjoilija tuo tilauksesi pöytääsi, hän kysyy, haluaisitko hänen jäävän pöytään seuraksesi.

Missään tapauksessa tarjoilijan seuraa ei tarvitse ottaa vastaan, vaan voit kieltäytyä kohteliaasti ja nauttia tilaamistasi herkuista rauhassa. Tarjoilijan kanssa voit mm. keskustella taikka pelata tarjolla olevia pelejä. Joillakin tarjoilijoilla voi olla samaan aikaan useampi pöytä tarjoiltavana, mutta hän ei hylkää teitä, vaan huolehtii tarjoilustasi loppuun asti.

 

Kun olet valmis lähtemään, jää odottamaan paikallesi tarjoilijaasi. Hän saattaa sinut ovelle, ja voit tässä vaiheessa pyytää yhteiskuvaa tarjoilijasi kanssa.

Tässä vaiheessa suoritetaan maksu. Vaikka olisitkin suorittanut maksun etukäteen, jää paikellesi, sillä tarjoilijasi tehtävään kuuluu pitää sinusta huolta koko sen ajan, kun asioit kahvilassa.


~HYVÄ MUISTAA KAHVILASSA KUVAAMISESTA~

Kahvilassa kuvaaminen ilman lupaa on kielletty. Pöydän ääressä pyydä lupaa tarjoilijaltasi, voiko hänestä ottaa kuvan. Mikäli luvatonta valokuvausta tapahtuu, kahvilalla on oikeus poistaa henkilö, joka valokuvasi kahvilassa ilman lupaa, kahvilasta ja/tai pyytää kahvilasta ilman lupaa otettuja valokuvia poistettavaksi. Kahvilaa saa kuvata ainoastaan erikoisluvan saaneet.  

Paras ja luvallinen hetki ikuistaa kahvilahetki kuvin on ottaa ovella ennen lähtöä yhteiskuva tarjoilijan kanssa, jos hän siihen suostuu. Tarjoilijoihin ei saa koskea tahallisin tarkoitusperin.

Häiriköivät asiakkaat poistetaan kahvilasta.