Matsukirppis

Matsukirppiksen säännöt

Matsukirppikselle voit tuoda myyntiin manga-, anime-, cosplay- ja Japani-aiheisia tavaroita, ja kirpputorin vänkärit myyvät ne sinun puolestasi. Matsukirppiksellä myytävien tavaroiden täytyy liittyä japanilaiseen tai aasialaiseen kulttuuriin, joten selkeästi länsimaisia tuotteita ei oteta myyntiin. Alla on lista ohjeista, joiden avulla Matsukirppis saadaan onnistumaan sujuvasti.

Kaikki myyntiin tulevat tavarat täytyy hinnoitella etukäteen, ja niistä täytyy tehdä myyntilista.

Myyntilistasta täytyy löytyä:

  • Nimi
  • Nimimerkki/nimikirjaimet
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Lista myytävistä tavaroista hintoineen.

 

Tämä lista täytyy tehdä siten, että jos tuot myyntiin esimerkiksi samasta sarjasta useamman mangapokkarin, jokainen pokkari tulee eri riville:

Attack on Titan vol. 1, 5 €
Attack on Titan vol. 2, 5 €

 

Voit tuoda myyntiin tavaroita myös pakettina, jolloin tavaroiden täytyy olla niputettuna toisiinsa esimerkiksi pakkausnarulla. Silloin listassa ja hintalapussa täytyy selvästi käydä ilmi, että tavarat ovat yksi paketti:

Attack on Titan vol. 1–5, 20 €

 

Jokaisessa tavarassa tai paketissa pitää olla hintalappu, jonka täytyy täsmätä myyntilistaan hinnaltaan sekä nimimerkiltään tai nimeltään. Hintalappu kannattaa sijoittaa siten, että se näkyy selvästi eikä putoa. Hyvä kiinnitystapa on laittaa hintalappu esimerkiksi tarralla tai teipillä tavaran etuosaan. Hintalaputtomia tai puutteellisesti merkittyjä tavaroita ei laiteta kirppikselle myyntiin.

Jos myyt peruukkia, etkä halua että se menee takkuun kirpputorin aikana, laita peruukin pussiin kuva peruukista esimerkiksi peruukkitelineessä. Peruukkeja voi tuoda myyntiin myös omassa peruukkitelineessä. Vaatteita varten on vaaterekki ja hengareita.

Jos myyt K-18 -tuotteita, merkitsethän ikärajan hintalappuun! Emme ota vastaan piraattitavaraa.

 

Kokkoconin Matsukirppikseen on ennakkoilmoittautuminen sähköpostin (matsuconfi@gmail.com) kautta. Et voi vielä ilmoittautua Matsukirppikselle.

Emme ota tavaraa vastaan ilman ennakkoilmoittautumista.

Otamme myytyjen tuotteiden yhteenlasketusta summasta 10 % verran tuottoa, joka käytetään Matsuconin kehittämiseen.