Cosplaydeitti

Cosplaydeitti on leikkimielinen match-making – ohjelmanumero, joka on saanut vaikutteita kulttisarjasta Napakymppi, jossa hahmot etsivät kumppania kysymällä ja vastaamalla kysymyksiin liikuteltavan seinän ylitse, alitse ja ympäritse – koska tosirakkaus ei välitä ulkonäöstä, vaan kuinka hyvin vastaat kysymyksiin! Deitti on jaettu neljään eri kierrokseen: hetero-, boy love eli BL-, girl love eli GL- ja sekakierrokseen. Heterokierroksella on joko naispuolinen hahmo kysymässä kysymyksiä miespuolisilta hahmoilta tai toisinpäin, BL-kierroksella on ainoastaan miespuolisia hahmoja, GL-kierroksella on ainoastaan naispuolisia hahmoja ja sekakierroksella voi olla ihan mitä vain – vaikka Godzilla ja Mörkö!
Deittiin osallistuva hahmo voi olla cosplay-kilpailun tavoin lähes mistä vain elokuvasta, sarjasta, sarjakuvasta, pelistä yms.

Cosplaydeittiin ilmoittautuminen on päättynyt. Voit ilmoittaa itsesi mukaan vielä tapahtuman aikana infoon.

Cosplaydeittiin halajavalla olisi hyvä olla taito nauraa itselle ja kyky esiintyä kuten esittämänsä hahmo. Nämä eivät ole kuitenkaan rajoituksia, vaan suosituksia. Cosplay-kisaan osallistuminen ei estä sinua osallistumasta cosplaydeittiin!

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kokkocosplay@gmail.com