Animekaraoke

Animekaraoke

Kokkocon tarjoaa kävijöilleen mahdollisuuden osallistua conin aikana animekaraokeen! Kappalelistaltamme löytyy valikoima tuttujen animesarjojen ending- ja opening-kappaleita, joita on mahdollista fiilistellä karaokemme tiloissa niin katsojana kuin laulajanakin. Karaokeohjelmanamme toimii UltraStar Deluxe.

Biisiehdotukset

Emme valitettavasti vastaanota pelkkiä kappaletoiveita sähköpostitse, mutta niitä varten tiloistamme tapahtuman aikana löytyy aina oma toiveboxinsa, jonne saa jättää toiveita ensivuodelle. Sen sijaan otamme mielellämme vastaan kappaleita varten tiedostoja sähköpostiimme, mikäli tahdot varmistaa, että suosikkibiisisi löytyvät listaltamme tänä vuonna.

Huomioithan, että tarvitsemme sekä kappaleen musiikkitiedoston (MP3) että UltraStar Deluxen käyttämän nuottitiedoston (txt.) tätä varten. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää meille nuotit haluamaasi kappaleeseen ja lisäämme sen toivelistalle, mutta emme takaa, että kyseinen laulu löytää tiensä listallemme.

Suurin osa biisitiedostoistamme ovat muiden tekemiä, mutta nuottien lähettäminen auttaa myös meitä omien tiedostojen luomisessa. Kappaleet voi lähettää osoitteeseen kokkoconkaraoke@gmail.com

Biisilista

Kokkoconin karaoken biisilista on nyt löydettävissä täältä!